En underbar jul =)

Har haft en underbar jul... Julaftonen börjades hemma med att öppna ett paket som snälla tomten (Fredrik) hade varit och lämnat i min julstrumpa under natten. Det var ett kort där det stog att jag ska få köpa en ny resårmadrass, som jag länge velat. Så nu blir det jakt efter det... Sen packade vi ner alla paket och oss själva i bilen för att bege oss till kyrkogården och säga God jul till morfar. vad tomt det är utan honom just vid högtider, ännu mer än vanligt =(. Vi träffade upp mamma, mormor och Leif där. Sen åkte vi allihopa hem till mormor för en snabbkaffe. Jag och Fredrik åkte sen vidare till F´s föräldrar för lite kaffe och lussebulle. Var inte där så länge utan begav oss hem till mormor istället. Där blev det julklappsöppning, kalle och julmat =).  Jätte mysigt! Senare på kvällen åkte vi hem till Denise och Patrik för att säga God jul till dom och barnen. Fick en jätte fin kopp där det stog Vänskap och en jätte fin dikt och en jätte fin kalender med kort på mina solstrålar =).

Igår var vi hos Fredriks syster och firade jul. Vi fick med oss vår son (Andreas) hem. Han ska stanna tills imorgon. Ikväll ska vi äta på malmgrenska med Peter, Anne och Stefan. Imorgon hoppas jag att vi åker till Sickla och kollar in lite rea, får säga till Fredrik att vi ska kolla madrass och sen försöka få med honom in i fler affärer ;). Får väll se hur det går med den saken...

Ska börja avsluta här på jobbet, slutar om 1 timme, men det händer typ ingenting nu.

Puss puss

Faan

Jag har blvit dålig på att ha med mig kameran... Bättring Therese!

Fredagen bjöd på konsert på Hovet. Backstreet Boys! Den var riktigt bra. Jag körde så Denise kunde ta en cider eller två. Vi skulle in till centralen och säga hej till Lena oxå en snabbis, som slutade på Golden Hits kl 2... Det var helt okej, men ett glas vin hade ju inte skadat :).

Igår var vi hos Peter och Anne typ hela dan. Jag gick hem en stund och kollade på typ en och en halv film nerbäddad i soffan. Kände mig inte riktigt hundra. Sen kom Fredrik och Peter och drog upp mig och sa att vi skulle åka och handla. Tur att nån avstog glöggen på dan ;). Sagt och gjort. Vi åkte upp till centrum och handlade tacos och sen lagade vi det hemma hos dom. Efter det gick grabbarna hem till oss och bastade. Jag, Anne och Linda drack kaffe, rökte och snackade skit... Tidig hemgång för mig, typ 21.30. Straxt efter kom Fredrik hemtraskande.

Idag tror jag att jag åker med Fredrik upp till Henkan om han nu ska till sina föräldrar och kakla i deras kök... Få se hur det blir.

Ha det bra mina kära vänner

Puss puss

3 veckor kvar...

Ja, nu är det 3 veckor kvar till jul =). vad fort det har gått... Måste planera in en dag för tillverkning av julgodis. Ska väll inte göra så mycket i år, men lite måste jag ju iallafall göra.

Nu sitter jag på jobbet. Det är slutsålt (DIF- Modo), så det enda vi gör är att säga: "Bortaklacksbiljetterna är på baksidan om den här kassan" och "Tyvärr helt slutsålt... Inte en enda biljett kvar...".

Idag har jag, Denise och lilla Flisan varit i Forum hela dan. Vi började med att äta lunch med Kenta och Jessica, sen drog dom och vi kolla runt i affärer. Jag köpte ingenting (!) medans Denise i sin tur köpte massa julklappar.

Efter jobbet gasar jag raka spåret hem till Denise för Torsdagsmys =). Veronika och Emilia skulle komma oxå. mysigt!

Imorgon ska jag och Denise på Backstreet boys konserten. Hoppas dom kör gamla godingar, annars blir det ju inget roligt. Det är ju inte så att vi är fan av dom nu, men vi var för typ 10- 12 år sen...

Ähh, ska gå ut och röka nu tror jag. Ha det bra!

Puss puss

1: a December

Idag har dagen spenderats i stallet hela dagen med Ronja. Iskallt! Men det gick hyffsat fort, 3 timmar. Sen åkte vi till Ikea en snabbis.

Nu när jag kom hem höll Fredrik på med maten, så vi har precis ätit. Vi ska upp till Denise och Patrik om typ 1 timme och dricka kaffe...

Ähh, hade ju typ inget att skriva.

Puss

RSS 2.0