bättre

Känner mig friskare idag känns det som...

Tränade i Tisdags fast jag var dålig. Mer än vad jag/vi brukar. Gick i trappmaskinen 10 min, cyklade i 10 min, löpbandet 5 min, core 30 min och bodypump 30 min... Kännde mig jätte duktig =).

Igår lämnade jag min bebis hos mamma och Sören. Känns så tomt utan henne, men jag vet ju att hon har det hur bra som helst. Ska hämta hem henne på söndag och sen ska hon tillbaka på Torsdag eftersom vi åker till Åland på fredag nästa vecka... Men jag vill inte att hon är där på Måndag, för då skulle tv6 komma och filma nåt i mammas lägenhet...

Ska röka nu

Jag känner mig lycklig idag =)

Puss puss

Sally

Hon är fortfarande helt slut efter gårdagens kastrering... Sen är det jätte jobbigt för henne med den satans struten hon måste ha... Hon ramlade två gånger igår för att den tar i.

image47

Får se om vi ska lämna upp henne till mamma imorgon så hon slipper vara ensam. Är hemma med henne idag, men kan inte vara det onsdag, torsdag, fredag och lördag... Ja, jag vet att hon klarar sig. Men jag vill inte att hon är själv...

Jag är jätte förskyld och har huvudvärk... Tråkigt. Tänkte ju träna ikväll, men det får jag skippa...


Vår =)

Vilket underbart väder... Jag blir så glad!

Vi hade jätte mysigt hod Denise och Patrik i lördags. Fika på altanen. Grillade kalvfilé. Kollade lite på Eurovision Song contest medans killarna badade. Sen ringde vi en taxi och åkte upp till Eddys, jag och min lilla gumma. Skulle inte va så länge, men var kvar tills dom stängde. Och fulla blev vi... Var fortfarande typ full när jag gick upp igår morse.

Igår åkte vi med familjen (Denise och Patrik) till Plantagen och brisak på förmiddagen. Sen var vi hos mamma en sväng med violer (godis) som hon bara älskar. Gick till Fredriks mamma med blomma och choklad. Åkte till malmgrenska och åt, jag och min älskling. Sen en sväng förbi mamma igen och drack kaffe. Kvällen slutade med ett besök hos Pullan och Patrik...

Idag jobbar jag till 12, sen ska jag handla lite och hämta min lilla kissekatt hos veterinären. Hon är där nu och ska bli kastrerad, stackarn.

Ska kolla runt lite på nätet nu...

Pussar och kramar i massor

Det är ingen vanlig dag

för det är Denise födelsedag, hurra, hurra, hurra! Grattis gumman....

Dagen, kvällen och en bit in på natten består av kalas för Denise. Fika, middag, bada bubbel och dricka champagne...

Och min lilla Sally blir ju 6 månader idag, Tiden går fort. Grattis Salsa!

Måste börja göra mig iordning, ska hjälpa Denise att baka lite.

Är så trött idag.........

Bubbel

Bubbepool, vin och öl med Denise och Patrik. Underbarare människor får man leta efter...

***

Helgen bara sprang förbi... Vi bowlade inte i söndags. Andreas hade ramlat och gjort illa knät. Vi gick lite i Sickla och forum istället =).

Idag har jag varit och fixat mina naglar, och sen hos mormor och fikat en snabbis... Ikväll ska vi till Denise och Patrik och äta middag...

Imorgon ska vi till Daniel och Micke, fast Micke skulle tyvärr inte vara hemma, och dricka kaffe och tömma spargrisen. Blir ingen resa i höst, då dom har bestämt sig att gå skilda vägar. Fast som vänner, vilket känns bra!

Idag fick vi inbjudningskort till Leif och Malins bröllop den 8/8-08 på Globen. Jätte fint kort! Och det ska bli roligt att gå på bröllop =).

Har egentligen inge kul att skriva. Ska lägga mig på soffan nu...


Puss o kram

=)

Ha ha, fredag igen...

Idag har jag fikat och shoppat med Veronica i Sickla. Jätte mysigt. Hon hade båda barnen med sig, dom är ju så goa...

Nu sitter jag på jobbet men vi borde få stänga vilken minut som helst... Ska hämta Fredrik hos mamma, han har ätit middag där, och sitter trogligen och dricker öl med Sören just nu.

Imorgon ska jag, Fredrik och Andreas till IKEA. Ska köpa lite badrumsgrejjer... Var där häromdan med mormor oxå, men hade inte en tanke på det då... Men nu har jag äntligen lyckats övertala Fredrik att åka med =). Han vill verkligen INTE, men ibland får man offra sig *skrattar*. Efter IKEA ska vi hämta Markus och åka upp till Söderstadion och kolla på Hammarby- Mjällby (Svenska Cupen). Sen ska vi går ut och äta tänkte vi... Dom ska sova hos oss, för Anneli (Fredriks syster) och Sonny ska på kryssning.

På söndag har jag bokat bowlingbana kl 12, sen blir det pannkaks- och glassbuffé. Jag hoppas att jag hinner gå i några affärer... Om jag nu får det... Fredrik tycker nog att han har gjort sitt för 1 år framöver för att han åker med till IKEA *suck*.

Ska börja förbereda här för stängning nu.

Puss puss

Sickla och fotboll med mormor

Idag har jag och mormor shoppat loss i Sickla. Måste ha fått mina shopping gener från henne. Jag köpte 2 linnen, 2 kjolar, underkläder och en ny bikini =).

Ikväll ska mormor med på fotboll. Vi ska till Jyri och äta middag och sen ska vi plocka upp mormor på henkan... Ska li kul med fotboll. Sista matchen på Söderstadion innan uppehållet (fast nu ljög jag, det är Svenska cupen på lördag)...

Imorgon ska jag träffa Veronica. Just det, måste ju kolla när bussen går. Tar bilen till henkan och bussen därifrån.

Ska grejja lite här hemma nu.

Puss

Tjoho

Fredag =). Denna underbara dag måste väll vara älskad av många...

Jobb idag till 15.15, sen lite handling och sen vidare hem för att grilla lite kött och äta middag med min älskling. Ikväll ska vi nog inte göra nåbting alls. Jo, Fredrik ska skruva bort tegel från taket (det ska bytas ut under helgen).

Jag blir så lycklig av det här vädret. Livet känns underbart!

Nu ska jag njuta av min latte.....

Puss och kram till er alla

Fredag imorgon

Då har hela veckan bara susat förbi... Har bara jobbat måndag, idag och imorgon. Jätte skönt. Har hunnit med att vara hos veterinären och klippa klorna på Sally, och på mig har jag förlängt "klorna". Har gjort jätte fina akryl naglar. Nu har jag bitit på mina naglar för sista gången. Det är iallafall mina planer...


Lördag ska jag vara hos frissan (Suzanne) kl 10 och slinga och klippa mig. Efter det åker jag raka spåret till Jessica och Isabel. Isabel fyllde år igår, och ska ha kalas. På kvällen ska vi ut och äta, på greken på hörnet, med Jyri och Kattis.

Söndag hoppas jag på att kunna fixa lite i våran hall. Vill måla den nu... Och Jyri och Kattis kommer hit och ska äta middag...

Men förresten, vilken skön seger igår... Hammarby slog Djurgår´n med 2-0... Ha ha ha...

Och igår hade jag haft mitt körkort i 7 år... Ganska länge va?!

Ska jobba på nu...

Puss och kram Trevlig helg!

Trevlig helg

Vad ska alla hitta på i helgen då? Min helg består av att jobba, vila och sova typ. Jag låter ju som en trött gammal tant =(. Men jag måste lägga mig tidigt både ikväll och imorgon. Ska vara på jobbet kl 7 både lördag och söndag ju... Känns hårt...

Idag har jag shoppat =). Och inte vad som helst, för jag har nämligen köpt ett halsband och armband till min kära. Pansarlänk... Så lätt brännde man 6000:-... Men vad gör det? Jag är ju iallafall lycklig =). Jag blir det av shopping. Hemskt, men sant...

Jag får gå hem från jobbet 15.30 idag typ. Robban klarar sig själv då fram till 16.15 då receptionen stänger.

Ska gå ut och spela fotboll med Nicola (Robbans son) nu =)... Så mycket har vi att göra på vårat jobb ;).

Puss

jobbar

Jag jobbar, och resten av världen är lediga idag känns det som... Fast snart slutar jag. Bara 1½ timme kvar. Har varit här sen 9 imorse.

Jag sa ju att jag inte skulle dricka igår. Men dom planerna gick i kras ganska fort. Drack vin =). Min och Denise kväll slutade hos Maria och Pata. Jag förbeställde en taxi till i morse. Ville inte köra till jobbet.

Fredrik hämtar mig när jag slutar, då ska vi åka till Malmgrenska och äta middag tror jag. Har blivit lite mycket "äta ute" på sistonde. Men jag orkar inte laga mat idag.

RSS 2.0