jaha

vad har man att skriva idag då?

Åt frulle hos mormor och jobbade sen ett par timmar. Åkte förbi rusta sen och köpte pappertallrikar, plastbestick och plastglas till på lördag. Lättare så... Slippa all disk.

Sen fixade vi fin middag, korv med bröd ;) och drog sen upp till Patrik och fikade lite tills Denise kom hem från jobbet. Då satt vi och snackade lite med henne.

Nu är det snart god natt för min del, Fredrik håller på och lägger sista golvet. Blir så fint =).

Puss puss

Ikea (igen)

Mamma och jag stannade på ikea igår när vi var på väg till Csilla. Köpte lite gångjärn och dörrdämpare till köket. Fredrik fick två påsar med dämpare av Magnus(Veronikas tilltänkte), och då fick jag åka och köpa det till resten av köket oxå.

Efter Csilla var det shopping på Maxi. 1500:- en timme senare åkte jag hem. Fixase lite middag, och sen kom Denise och fikade. Vi pratade lite om Bulgarien, dom har ju oxå bokat en resa samtidigt som oss. Så nu lutar det nog åt Bulgarien =). Då blir det inge Rhodos eller Thailand. Men en kortare (1 vecka) resa i vinter till typ kanarieöarna kan jag nog lyckas lura Fredrik till ;). Nä, skämt åsido. Men jag hoppas att vi kan dra en vecka i vinter iallafall... Sen åkte vi till Nacka IP för att Fredrik skulle spela hockey bockey kl 21.45. Svinkallt, och jag ångrade mig ganska fort att jag hade åkt med. Men när matchen väl drog igång så var det faktiskt rätt spännande.

Ska åka upp till mormor och äta frukost nu, sen till jobbet.

P o K

God morgon

Vad less man blir när man vaknar tidigt bara för att man får sova hur länge som helst... =(

Blev ingen handling på Maxi igår, eller vi var där, men dom hade inte pajjerna som jag ska köpa till på lördag. Får hoppas att dom gör det idag.

Vi åkte förbi Veronika igår kväll, efter Fredriks innebandy. Hon fyllde år, 21 år. Det var trevligt, och vi blev kvar längre än vad vi trodde =).

Idag ska jag och mamma åka till Csilla och vaxa ögonbrynen och färga ögonfransarna. Får se om jag kanske hoppar över fransarna, tycker att jag tappar så mycket fransar när jag har färgat dom?! Och direkt efter det gasar vi järnet till Maxi för att se om mina pajjer finns idag. Måste för övrigt handla massor...

Nu blir det en dusch och sen åka upp till mamma...

Puss

Ingen lugn kväll

Det blev ingen lugn kväll igår. Min syrra och hennes mamma kom förbi igår en sväng, och sen åkte jag med dom till IKEA. Trevligt, men jag, tro det eller ej, köpte ingenting alls. Måste vara första gången i historien det händer...

Nu är jag på jobbet, slutar 13. Då ska jag till forum med mamma och mormor en sväng. Sen blir det middag hos mamma och handling på Maxi ikväll.

P & K

Måndag igen...

Ja, nu var helgen slut igen.


Igår var jag och Fredrik på resemässan med MIcke. Sen åkte Daniel med oss tillbaka hem till dom och vi blev bjudna på tacos. Jätte gott...

Idag har jag varit hos tandläkaren. Hade "bara" två små hål, så ena lagade jag idag och det andra ska jag tillbaka med vid ett annat tillfälle.

Idag blir det bara en lugn kväll. Ligga i soffan och glo på tv. Är trött, har nyss sovit 1½ timme.

Ska börja förbereda lite inför middagen nu.

Hej svejs

Aquaria och bowling

Igår var vi på Aquaria med prinsen. pullan och Patrik. Så här glad var prinsen över att åka dit:

image26

Vi hittade massa fina, roliga fiskar, kolla bara på den här:

image27


Sen satt vi hos dom och kollade på Prison Break, gamla avsnitt. Dom har äntligen kommit på att det är en underbar serie =). Jag ska erkänna att jag sov typ 20 minuter medans dom kollade.

Sen kom Alex och tog hand om Fabian på kvällen för att vi skulle gå ut och äta och gå på bio. Men vi hittade ingen bra film som det fanns biljetter kvar till, så vi åt på Texas Burger i Sickla och bowlade istället. Vi bokade bowling i Sickla kl 21, så efter maten våldgästade vi Daniel och Micke och drack kaffe. Sen fick vi med oss odm på bowlingen oxå =). Trevligt. Vi körde två serier var, och som vanligt förlorade jag. Nån måste ju göra det oxå.

Idag ska vi åka på resemässan vid 16 med Micke. Sen åker Daniel med oss hem vid 18, så ska dom bjuda oss på tacos. Smaskens!
På dan kommer Fredriks föräldrar hit tror jag.

Daniel ska boka en ny resa till oss idag (om det finns kvar). Till Bulgarien i början på Juni. Jätte billigt! 4-sjärningt hotell med halvpension för 7100:-. Ja, för oss båda asså... Men då blir det inget Rhodos.

Jag och älskling igårkväll på restaurangen:

image28

Det ska tilläggas att vi inte hade en tanke på att vi båda hade randiga tröjjor...

Pullan och Patrik:

image29

Ska städa lite här hemma nu...

Puss o kram

Bio ikväll

Pullan och jag ska gå och se Arn- Tempelriddaren ikväll. Grabbarna får vara hemma och dricka öl och ta hand om lilla prinsen.

Imorgon ska vi äta frukost hos Pullan och Patrik och sen åka till Aquaria på djurgår´n med dom. Sen har dom fixat barnvakt på kvällen, så då blir det ett biobesök till =) och middag på nån restaurang. Mys!

Söndag ska jag, Fredrik och MIcke på resemässan. Jag fick fribiljetter av jobbet, och Daniel jobbar där.

 Ska kila ut i kylan nu och förpesta mina lungor. Smaskens!

P & K

5-års dag

Älskling hade köpt hem jätte fina blommor till mig idag =). Han är för söt!

image30



Vi fick stänga straxt efter åtta, så jag var ifrån jobbet redan tjugo över. Skönt! När jag kom hem var mamma och Sören här och fikade med Fredrik. Trevligt.

Vi ska inte till Rom, hoppar det. Bestämmde det idag. Känns som vi kan ha det som en resa till nästa år istället eller nåt.

Ska vara lite trevlig med min kära nu.

Puss och god natt

Varmvattenberedaren är inköpt

Japp, älskling var och köpte den igår. Ska bli skönt att kunna stå länge i duschen.

Vi gjorde inte så mycket igår kväll. Låg på soffan och glodde på tv. Sen kom Jyri och Kattis förbi och fikade lite. Dom ska till Rom i Mars, och Fredrik är jätte sugen på att åka med, så vi får se hur vi gör. Ekonomin tillåter väll inte det. Om vi åker så blir det fotboll Roma- Milan. Det är väll därför Fredrik är så sugen på att dra. Men som sagt, jag tvivlar på att det blir nåt. Vi ska ju faktiskt till Rhodos i Augusti, och det är inte gratis...

Sitter på jobbet nu, och jobbar sent ikväll (21.30). Tråkigt med tanke på att det är våran 5-års dag. Men jag tänkte bjuda Fredrik på bio och ett restaurang besök på lördag. Får se om vi hittar nån bra film att se bara. Nån som har nåt bra tips?

Puss

Fint i köket

Fredrik hämtade våran nya kyl/frys igår. Den är såå fin. Rostfritt, men det kan inte bli några fingeravtryck på den =). Och han och Patrik fick ett ryck att sätta upp kaklet i köket. Jätte fint svart kakel. Små plattor i typ tegelform eller hur jag ska förklara. Aja, det blev jätte fint. Skönt att det börjar hända lite grejjer. Nu är det "bara" kvar att lägga nytt golv i ett rum, köpa ny ytterdörr, ny altandörr, ny varmvattenberedare och sen i vår röjja upp tomten. Ingen panik med dörrarna och golvet, men större varmvattenberedare MÅSTE vi ha inom snar framtid. Den vi har är så liten.

Känns som det är massa jobb nu dom här dagarna. Igår 8.30- 18.30, idag 8.30- 15.30 (skönt) och imorgon 8.30- 21.30. Fast det är värt att jobba så eftersom jag är ledig fredag, lördag och söndag =).

 Imorgon har jag och älsklingen varit tillsammans i 5 år <3. Älskar dig!

Ska springa ut och blossa lite nu.

Pussen och kramen 

Kylen/frysen

image24

Kaklet, men det är inte färdigt...

image25


Jobbar

Jobbar idag mellan 9- 19.30. Känns helt okej att jobba idag. Jobbar med Suz, Linn ooch Kenny, så det blir nog en rolig dag.

Dom fick iallafall igång vattnet igår, helt underbart! Vad låst man är utan vatten...

Vi åkte upp till Pullan och Patrik igår och fikade lite. Fick med mig fisksoppa hem som jag ska ha till middag idag =). Tack Patrik!

image19

Mitt fina jobb(?).

Ska väll ta och försöka hitta på nåt att göra, kanske plocka lite här om det behövs...

P & K

Orolig...

Idag fick jag, mamma och mormor åka till veterinären med Chicco. Han haltar och har gjort i typ 1 vecka. Han är ju så gammal, så jag var riktigt rädd för domen. Men det var ingen fara, ett ledband eller korsband i benet som är vaj. Han fick medicin som han ska äta i 10 dagar, och sen är han förhoppningsvis frisk igen =).

Annars har det inte hänt så mycket idag. Var hos mormor och käkade lunch och fikade lite. Var i forum en sväng. Sprang på Wanja (kusin) där, så vi gick runt lite. Köpte ett par skor till Fredrik(som inte var nå bra, så dom ska återlämnas imorgon), ett satinlakan och en tröja till mormor som hon bad mig köpa om den fanns. Sen åkte jag hem.

Ikväll ska vi kanske till Pullan(Denise- kusinen) och Patrik och fika kanske. Får se lite senare.

Lite jobbigt här hemma idag, för vi kan inte spola vatten =(. Det läcker i källaren då. Det kommer en polare till Patrik hit och kollar sen.

Ska gå och slappa i soffan en stund nu.

Pussen o kramen

image18

Min lilla prins Chicco.

Helgen

har varit bra. I fredags var jag och älsklingen och käkade middag hos Ronja. Sen åkte vi till Veronika (kusin). Hon och jag hällde i oss lite(?) vin och stack sen till Bowlers i Sickla där min syrra var med massa polare. Dött där, så vi fick för oss att åka till Eddy´s i Orminge. Jippi (ironi)! Men vi satt där till 2 när dom stängde och sen åkte vi hem... Det var faktiskt en jätte trevlig kväll.

Igår hämtade vi Daniel och Micke vid 11, för att sen åka förbi Sickla och köpa ett nytt kylskåp/frys. Jätte fint! Jag fick det jag ville iallafall =). Sen åkte vi hit och spelade massa kort. Vi spelar om pengar som vi lägger i en gemensam spargris som vi sen ska hitta på nåt kul för. Vi åt en jätte god 3-rätters middag. Fredrik fixade förätten: Toast Skagen, Daniel och Micke gjorde varmrätten: "Knyten" med potatisklyftor och grönpepparsås, och jag gjorde efterrätten: Vit chokladmousse med hallon. Den blev faktiskt jätte god, första gången jag gjorde den. Sen spelade vi kort tills det var dax och sova. Dom sov kvar här...

Idag började vi med en jätte god frukost, som älskling fixade. Sen blev det lite kortspel innan vi stack iväg till IKEA. Köpte inte så mycket där, var ju där i fredags. Fast det är konstigt, även fast man inte ska ha nåt så gick det typ 550:- där. Vi stack sen ner till Sickla och dom köpte en tvättmaskin och torktumlare. Åkte sen hem till dom och käkade middag, Grekiskt från Athena kolgrill i Hammarby Sjöstad. Gott! Spelade självklart lite mer kort =). Fredrik och jag stack till Nacka IP straxt efter 19, han spelade Hockey Bockey. Tyvärr vann dom inte, spelade lika.

Ska hoppa ner i sängen nu, ska bara lägga in en bild på min goda efterrätt här =).
image14


Och en bild på min älskling kommer nu oxå. Älskar dig mest över allt!

image15


Godnatt gott folk!

Lugn dag

Det har varit en lugn dag idag. Har varit hos mormor och ätit frukost, sen var jag, mormor och mamma i sickla och handlad på Willys. Jag köpte bara 4 filmer... Glömde handla det jag skulle, bananer. Så sen släppte jag av dom och åkte till Ica Maxi, och där hade dom bara bruna, äckliga bananer. Så dom fick inhandlas nu på kvällen på VI i Orminge centrum.

Ronja har varit här idag. Vi gjorde inte så mycket. Fredrik och jag städade lite och hon låg på soffan och glodde på tv. Fast vi spelade ett psel och käkade middag oxå. Har nyss kört hem henne.

Nä, nu måste jag gå och sätta mig i soffan. Handbollen börjar ju snart!

P & K

pigg och glad...

Nja, inte riktigt. Men glad är jag iallafall...

Är på jobbet. Jobbar till 11.30, sen ska jag till mormor och äta lunch och fika lite. Börjar jobba igen 15.30, och jobbar till 19.30. Känns skönt med ett litet break mellan passen.

Igår var jag och mamma i Sickla en sväng. Jag hittade typ ingenting, medans mamma shoppade loss.
Sen var jag och Fredrik på kalas hos Markus, hans systerson. Det var trevligt. Innan det böt vi vinterdäck på bilen och tog en fika hos syrran, Ronja.

Igår fick vi inbjudan till Fredriks systers bröllop den 1/3. Ska bli mysigt. Sen är det ju bröllop i December oxå, min morbror och Malin.

Ska fixa här och gå och röka innan vi ska öppna.


PUSS

Nyvaken

Har precis sovit på soffan i typ en timme. Så skönt!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har varit på ICA Maxi och handlat med mamma. Sen har jag bara latat mig på soffan. Skönt att göra det ibland.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem. Kommer väll om 1,5- 2 timmar. Det blir nog bara en lugn hemma kväll idag...

Vill komma på hur jag får min blogg lite finare?!

Puss

Gran Canaria 26/12-07- 2/1-08

image9image10image11image12image13Badpojkarna

Hmm...

Har precis kollat på film: Irene Huss- Tatuerad Torso. Bra film, men den påminner mycket om Wallander och Beck.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Var i forum på förmiddagen. Åkte sen med Fredrik på jobb till Oxelesund. Sov mest hela resan ;-).

Ska gå och lägga mig och glo på tv nu tänkte jag. Älskling vill väll att vi kollar på fotboll, så jag får väll offra mig, somnar säkert ändå snart.

God natt

Godmorgon världen

Nu har man vaknat till liv. Tänkte ta med min älskling till forum och äta en mysig frukost =).

Så, kanske ska berätta om mig själv lite om nån okänd skulle läsa min blogg.

Therese heter jag som ni kanske har förstått, är 25 år, född 82. Bor i ett hus i Kummelnäs med min sambo Fredrik. Flyttade hit 20 Oktober, så det är fortfarande lite nytt, men jag trivs som fisken i vattnet. Helt underbart med hus. Innan bodde vi i lägenhet i Hammarbyhöjden.
Vi har "hängt ihop" i snart 5 år, den 24 Januari. Då hade vi vår första "dejt", och är oskiljaktiga sen dess. Jag älskar honom över allt annat.
Jag jobbar i globens kassa som timpersonal. Trivs även jätte bra där. Såå underbara jobbarpolare, och jobbet är det inget större fel på.
Sen har jag min kära mamma, som är tillsammans med Sören sen 22 år tillbaka. Dom bor på henkan, där jag är uppväxt. Min mormor bor oxå "där uppe". Hon flyttade dit för 2½ år sen, när min underbara, världens bästa morfar gick bort. Annars har dom oxå bott på henkan, men köpte hus i Småland 4 år innan. Sen blev morfar sjuk och allt gick så fort. Jag saknar dig mest, Morfar.
Sen har jag pappa. Han lever med Anneli och har gjort sen jag var liten. Dom har två döttrar ihop. Ronja 21 år och Emelie 19 år. Pappa och Anneli har flyttat till hus i Kovik för kanske ½ år sen. Ronja har nyligen fått en jätte fin lägenhet i Orminge och Semlis bor med sin pojkvän Niklas i Fisksätra.

Ja, det var väll lite om mig. Har säkert glömt nåt. Ja, jo, det är klart. Hela släkten, men ska jag skriva om dom får jag sitta här hela dagen. Min kusin, Denise ska iallafall nämnas. Hon är världens bästa. Hon är min bästa vän. Tack för att du finns gumman!

Ska försöka få liv i Ronja nu som ligger och sover på soffan. Hon och Jyri (Fredrik bästa vän) har sovit över här. Det blev en trevlig singstar natt, helt ospontant. Skulle hämta Fredrik från Jyri vid typ 22.30, men vi satt där ett tag. Sen kom vi på att han skulle åka med hit och sova (hans tjej Kattis är bortrest över helgen). Vi plockade upp Ronja på vägen oxå. Sjöng lite singstar och drack en drink. Sen satt jag på msn och pratade med Malin. Trevligt! Vi har iallafall bestämt att vi ska ta en fika på Tisdag. Mysigt! Du, Malin, hoppas du kunde sova nåt inatt.

Nä, måste väcka dönicken (min syster).

image17

Puss och kram

Ny...

Nu har Malin talat om för mig hur man gör en blogg, så nu ska jag försöka mig på det. Men idag har jag nog inte så mycket att skriva... Har varit på barnkalas och sen ätit middag i forum med Jessica och Isabel. Nu är Ronja och Jyri här. Vi har sjungit lite sing star och just nu pratar jag med Malin på msn =). Väntar på att hon ska uppdatera sin blogg. Vad tråkigt jag skriver, men jag ska bättra mig ;).

image16

Puss, kram och god natt

RSS 2.0