Fredag och party =)

Japp, ikväll är det party hos Emma och Patrik som står på schemat. Ska bli jätte roligt!

Andreas är här. Men han ska åka hem efter middagen. Sov här sen igår. Vi har varit hos Emma och Patrik och druckit kaffe, och nu ligger vi bara på soffan och degar. Skönt!

Imorgon ska vi till Håkans grav, hans födelsedag. Sen ska vi åka förbi morfars grav och tända ljus oxå. Sen på kvällen ska jag på tjejmiddag hos Denise. Mysigt!

På Söndag jobbar jag hela dan... Trist, men ett ont måste...

Ska måla mina naglar nu.

Ha en underbar helg!

Puss puss

Måndag

Idag har jag jobbat mellan 8.45- 13.45. Sen åkte jag hem till Veronika och drack kaffe =).



Nu har vi precis ätit middag. Fredrik serverade fisk och potatismos =).

Är seg idag... Skulle kunna gå och sova typ nu! Men jag får väll hitta på nåt så jag piggnar till.

Ha det bra!

Puss

Bilder =)

Nu ska jag bli duktig och börja lägga in lite bilder oxå. Det är ju faktiskt så mycket roligare att läsa då=).

I Fredags åkte jag, Ronja, Semlis och Anne-Lie räkbåten. Det var riktigt trevligt. En resa med en blandning av allt ;). Eller hur tjejer...



Lördagen börjades på IKEA med Flisan, Pullan, Jenny och deras mormor Gunsan...



Sen var det bara att åka hem och fixa sig lite för kvällen som bjöd på middag hos Jyri och Kattis, och sen bowling i Sickla.



Sådär ja. Massa bilder. Duktig jag är! Är det roligare att läsa nu?

Idag 12.30 är det fotboll som gäller. HIF- AIK... Vi ska titta på den hemma i soffan. Veronika, Magnus och lilla Emilia kommer hit =). Vet inte riktigt vilka/om det kommer några mer. Återstå att se. Men alla är välkomna!

Sen ska jag och Fredrik till Daniel och Stefan och käka och spela bingo- lotto =). Håll tummarna för att det blir högvinst!

Ha en underbar dag allihopa!

Puss och kram

Helgen...

Fredagen bjöd på god middag med mina goa arbets/ex kollegor från Globen =). Det var kanon mat. Efter middagen gick dom flesta vidare, men jag åkte hem till Fredrik och Andreas.

Lördagen bjöd på jobb ett par timmar på dan. Sen gick jag, Fredrik, Andreas, Fredriks föräldrar, Denise, Patrik och lilla Felicia på restaurang, Malmgrenska. Fabian var hos farmor och farfar hela helgen. Vad tomt det är utan honom när man träffar dom. Det märks att nån saknas =(. Sen åkte vi förbi bowlers en sväng. Kvällen avslutades hos Denise och Patrik.

Igår var jag på 1- års kalas hos Novalie. Det var jätte trevligt. Sen kom mamma och Sören hit och åt middag. jag och mamma gick igenom alla våra (mina) julsaker. Lyckades "sålla bort" 2 kartonger med sånt jag inte ska använda i år, så nu blir det bara (?) 4 kartonger som ska bäras upp när December kommer =). Jag längtar redan!

Imorse jobbade jag på melodifestivalsläppet. Vissa är ju hur galna som helst... Fattar inte! Sen var jag med mamma och valde tapeter till deras sovrum. Åkte sen vidare till Emma och drack kaffe och åt tårta. Idag är ju Novalies födelsedag! Grattis tjejen! HURRA HURRA HURRA!

Nu har jag och min kära ätit middag, Lax och potatis. Jätte gott! Om typ 1 tim och 40 min börjar fotbollen, Halmstad- Hammarby, så det blir till att titta på den.

Kände mig så krasslig igår kväll, men var pigg imorse, men nu känner jag mig sämre igen. fattar inte varför?! Hoppas inte jag känner mig dålig imorgon. Måste verkligen till jobbet, vi är dåligt med personal...

Aja, nu fick ni ett litet inlägg iallafall. Har varit dålig med uppdateringen på sista tiden...

Puss puss


Träff med prinsessan =)

Ja, idag har jag träffat lilla Emilia. Hon är hur söt som helst...


trött...

Ja, jag är verkligen trött nu. Trodde att klockan var typ 21 när klockan var 18.30. Tänkte typ gå och sova...

Jag hittade min väst idag =). Sen tog jag och mormor en fika och gick lite i forum. Mormor köpte en jacka. Jätte fin. Sen åkte jag hem till Ronja och käkade lunch, grönsakswook. Efter det åkte jag hem och satte på kaffe, Veronica Civill kom förbi på en snabbfika. Lagade mat och sen kom Ronja ner. Vi spelade yatzy och åt massa godis =). Har precis kört hem henne...

Imorgon ska jag till Handens sjh med mormor. Hon ska göra gastroskopi... Jag är inte avundsjuk! Sen blir det middag hos mamma och Sören innan vi ska på kalas...

Ska lägga mig på soffan nu.

Puss och god natt

Det snöar...

Faan, det snöar ute...

Idag ska jag åka och träffa upp mormor i forum vid typ 10.30. Jag ska köpa en ny väst. Var på stadium i Sickla igår, och då frågade jag om min väst. Det fanns inte kvar nåt dun vid axlarna?! Då sa hon att jag skulle reklamera den och köpa ny, men dom hade inte min storlek där. Nu hoppas jag att dom har den i forum...

Jag hoppas och håller tummarna för att Veronika och Emilia får åka hem idag. Så jag snart får träffa underverket! Men jag sa till Veronika att hon får höra av sig när hon orkar med besök...

Puss puss

Emilia har anlänt =)

Inatt kom lilla Emilia till världen. Hon var 51 cm lång och vägde 4095 gram. Hon har massa hår och är hur söt som helst...

Pratade precis med Veronika och hon lät så glad =). Äntligen är hon här gumman!

Jätte Grattis till Veronika och Magnus!

Tusen pussar och kramar

*kommer inte på nån bra rubrik*

Idag har jag fikat med Veronica Civill i forum, och sen åkte jag hem och sov, jätte skönt...

Nu har jag och Fredrik lagat lasagne som står i ugnen. Hoppas den blir god. Sen kanske vi ska till Denise och Patrik och dricka kaffe.

Imorgon ska jag köra mamma till Jula i mölnvik. Hon skulle handla nåt där, och sen är det jobb som gäller. Efter det ska jag hem till min kära lillasyster Semlis och dricka massa vin =). Vi ska gå förbi Eddy´s en sväng. Får väll se hur länge vi blir kvar där.

Nu ska jag måla mina naglar =).

Puss puss

Shopping, övningskörning och jobb

Jag, mamma och mormor har varit i Mölnvik idag. Känns som jag har "hängt" där mycket senaste tiden... Mamma bjöd på frukost på bygg- ole. Sen var vi på rusta och efter det på brisak. Mamma och mormor köpte lite saker till mig. Dom är ju för underbara! Vad skulle jag göra utan dom?!

Sen plockade vi upp Ronja och åkte till henkan. Jag och Ronja böt till Semlis bil: Thompa, och Ronja trampade plattan i matten och så var övningskörningen igång. Det gick kanon. Ronja släpptye av sig själv hemma och jag tog med mig Thompa till henkan igen. Gick upp till mamma och åt lunch och drack kaffe =). Sen var det bara att stressa iväg till jobbet, och här sitter jag nu. Det är lugnt här idag... Jag jobbar till typ 20.30, sen blir det att köra rally hem och packa ur all skit ut bilen. Imorgon blir det storhandling på Maxi med mor och mormor... Först jobbar jag några timmar på morgonen.

Nä, nu ska jag jobba lite.

Puss

Har egentligen inget att skriva...

...men jag kladdar väll ner lite ändå =).

Dagen har bestått av morgonkaffe hos Emma. Sen åkte vi (jag, Emma, Novalie, Patrik. Lia och Jani) till Mölnvik. Vi gick på brisak och sen lunch på McDonalds. Efter det handlade Emma och Patrik lite på Willys. Sen begav vi oss hem. Jag hämtade Veronika och så blev det mera kaffe hos Emma... Nu sitter jag på jobbet... Ja, ungefär så har min dag sett ut, typ som alla andra dagar =).

Nu ska jag springa till pressbyrån.

Puss och kram

Jävla skit...

Jag har fått en blåsa i munnen. En jävla förskylningsblåsa...

Nu sitter jag på jobbet, det är jätte lugnt, vlket är jätte skönt för jag har lite molnande huvudvärk. Innan jobbet har jag hunnit med att agera taxichaufför till mina systrar. Den ena var i G-berg och den andra i Huvudsta (!). Ja ja, vad gör man inte för sina systrar?!

Efter jobbet hoppas jag på att det blir en snabbkaffe hos Veronika. Vill ju klappa lite på magen, för jag tror att Emilia tittar ut imorgon =).

Sen blir det grillning hos Peter och Anne. Mysigt!

Igår var vi hos Jyri och Kattis på pizza- fest. Jätte trevligt, men jag var så trött så det blev inte så sent.

Just det, Drutten kom till oss igår och ska stanna tills imorgon. Alltid lika kul när han är hos oss =). Så imorgon blir det fotboll, Fredrik och Andreas ska stå i klacken och jag och mormor ska sitta på södra.

Ska dricka upp mitt kaffe nu och sen gå och röka.

Puss och kram

Have a nice day

Idag har jag inte alls gjort mycket... Har varit hos Denise och druckit kaffe och sen har jag dammsugat lite... Blev så sugen på en flottig burgare från MCDonalds, så det blir dagens middag...

Nu ska vi till Verra och Magnus och dricka kaffe.

Puss

RSS 2.0