Onsdag

Idag har jag varit på MVC med Veronika. Jag hoppas och håller tummarna för att lilla Emilia vill komma ut alldeles snart. Både för att jag vill se henne och för Veronikas skull. Stackarn, det är tungt nu för henne...

Sen åkte vi förbi mölnvik en sväng. Köpte två element på Jula, spackel på Bygg- Ole och julpapper(!) på Rusta. Rusta har plockat fram sina julsaker! Jag vet att jag är tokig som redan nu handlar sånt, men jag bara älskar julen!

Snart ska Fredrik på innebandy, så jag ska till mamma och dricka lite kaffe =). Sen blir det hem och sova. Är helt slut...

Puss puss

=)

Ladies Night var bra. Fast jag måste nog erkänna att det var det sämsta av dom Ladies Night jag har varit på. Denise och jag har varit 4 år nu...

Nej, varför började jag ens blogga idag? Har inget motivation alls att skriva nu =(.

Ska fixa lite i köket nu.

Puss

Lördag =)

Sitter på jobbet. Det är DIF- Modo. Helt slutsålt, så vi har typ ingenting att göra. Tråkigt!

Känner mig jätte seg i huvudet idag... Känns som jag bara skulle vilja ligga hemma i sängen hela dan. Men, men, nån måste ju försörja familjen ;).

Ikväll ska jag, Denise, Jenny och Jessica på Ladies Night. Ska bli riktigt kul, hoppas bara att jag känner mig piggare tills dess.

Igår när jag kom hem satt Fredrik, Peter och Stefan och drack whiskey. Sen åkte jägern fram... Dom kom på att dom skulle basta. Jag gick och la mig och somna typ direkt. Vid typ kvart över ett kom dom upp igen. Jag ville strypa dom när dom tjoade och tjimade, men istället bad jag Fredrik att stänga sovrumsdörren och somnade om.

Vaknade vid 9 imorse, gick upp och rökte, men kände att jag ville sova ett tag till. Så jag somnade om och vaknade igen kl 11. Hur skönt som helst! Åkte upp till mamma och åt frukost...

Nu måste jag hitta på nåt att göra innan jag somnar här...

Puss puss


Hmm...

Undrar om jag tänker gå och bli förskyld?! Är lite snorig och det känns lite i halsen... Men men, den som lever får se :).

Idag är det läkaren med Felicia som gäller. Jag hoppas verkligen inte att det är mjölkprotein hon är allergisk mot. Det blir ju en himla procedur för Denise. Men som hon säger, är det det så är det bara att sluta med det, bara Felicia mår bra. Och det är ju sant, men vi kan ju hoppas på att det inte är det...

Sen är det jobbet som gäller. Börjar 13.45. Vet inte riktigt när jag slutar, det är väll när Dream Theather går på scen, med andra ord runt 21.30 tror jag. Men vi får se...

Ska åka upp till Denise nu!

Ha en underbar helg mina kära...

Puss puss

Vad hände?

Vad hände med texten i förra inlägget? Blir så trött... När man är duktig att göra ett inlägg så blir det fel! Betyder det att man ska ge upp bloggen?

Kafferep =)

Sitter hos Emma. Har druckit kaffe och nu håller hon på med lunch... Hon är bra snäll hon =). Novalie har bjudit in mig till sitt 1- års kalas =). Roligt!

Gick in på fotbollen igår efter jobbet. Mormor kom upp och gick med mig =). Har aldrig varit så arg på och efter en fotbollsmatch... Martin Hansson ska ju för f-n inte få dömma Bajen. Han är ju anti- Bajen... Han dömde ingen straff till Bajen, men 3 minuter senare dömmer han en straff till Gais för exakt samma sak. Folk i klacken blev hysteriska och röck och slet i reklamskyltarna vid planen. Det slutade iallafall med att dom blåste av matchen, men den startades efter ett tag igen... Massa bråk lite här och var efter matchen oxå. Massa poliser överallt! En stackars liten tjej på 10 år fick en sten i pannan under matchen. Blödde rätt bra...

Nu ska jag vara lite trevlig här med Emma och hennes barn. Ja, hon har ju fått ett nytt barn nu... En skit läskig docka som ser ut som chucky *läskigt*. Typiskt en sån där docka som kan vakna till liv på nätterna och ställa till rackartyg. Men jag hoppas att du sover gott Emma ;).

Ska jobba ett par timmar i eftermiddag. sen ska Fredrik ha middagen klar när jag kommer hem, tacos =).

Puss och kram

Bild på Chucky:


Helgen närmar sig...

Ja, tänk att det redan är Onsdag...

Idag började dagen hos Veronika med en god frukost, sen till MVC. Allt såg bra ut. Nu tycker jag verkligen att Emilia kan titta ut... Sen var vi hos Denise och drack kaffe =).

Nu sitter jag på jobbet... Måste springa och röka innan det blir "rush".

Lovar att blogga inom kort...

Puss

Glad =)

Dopet gick jätte bra igår. Felicia var hur snäll som helst, bara log hela dopet typ =). Min dikt gick bra att läsa. Halva dikten läste jag jätte fort, sen kollade jag på lilla Flisan och hon bara log mot mig, då blev jag jätte lugn och läste andra halvan långsammare =).
Sen åkte vi hem till Denise och Patrik och fikade massa gott... Jag och gudfar Alex fick äran (?) att öppna alla paket, och hon fick massa fint. Efter paketöppningen började folk åka hem. När alla utom vi och Dennis och Anna hade åkt hem begav vi oss till Herrgår´n och åt middag. Maten var jätte god, synd bara att vi fick vänta 1½ timme för att få den. Sen åkte vi tillbaka till Denise och Patrik...


Puss puss

Kallt...

Ja, nu är det f-n kallt ute, brr...Termometern visar på 8 grader... Men men, så länge det är sol på dagarna ska man väll inte klaga.

Hann aldrig med att blogga igår. Jag började dagen på MVC med Veronika. Allt såg bra ut sa barnmorskan, att det trogligen är ett stort barn =). Så du vet vad du har att vänta dig gumman ;). Sen åkte vi hit och åt frukost och låg på soffan. 12.45 var det prästen som gällde. Vi gick igenom dopet och så. Sen åkte jag upp till jobbet. Det flöt på bra där och vi kunde stänga 19, med andra ord inga långa köer... Efter jobbet hämtade jag Fredrik och så åkte vi upp till Denise och drack kaffe till IDOL. Sen hem och stupa i sängen...

Idag ska jag och Denise på massage. Ska bli hur underbart som helst... Sen vet jag inte vad dagen erbjuder... Ikväll blir det väll säkert att vara hos Denise. Fredrik och Patrik ska hämta bord och stolar till dopet.

Ja, jag ska väll börja göra mig iordning nu.

Puss och kram

Dumma, dumma hår =(

Veronika lockade mitt hår idag i typ en timme. Massa hårspray och grejjer, men tror ni att lockarna finns kvar? NEJ! Dom var jätte fina en liten stund, men nu är dom borta. Mitt hår är för tjockt/tungt... Vad ledsen jag blir... Jag skulle ju ha så på dopet. Men nu blir det väll nåt annat då. Bläää!
Det gjorde rent ut sagt skit ont att silkepila benen, men men... Vill man va fin får man lida pin... Visst är det så?!

Har även hunnit med att övningsköra med Ronja en stund. Det gick bra!

Nu ska vi snart äta och sen tror jag att det blir en "ligga på soffan kväll". Kan ju vara skönt det oxå ibland. Om jag inte sticker upp till Semlis en sväng och dricker kaffe =).

Nä hörröni, nu har ni fått 2 inlägg idag ju. Duktig jag har varit =).

Puss puss

Helguppdatering

Fredag: Middag hos Semlis. Det var jag, Semlis, Veronika, Denise och lilla flisan. Jätte trevligt! Sen när dom andra åkte hem drog jag och Semlis till Eddy´s. Det blev ju faktiskt riktigt skoj där...

Lördag: Skulle bestå av städning, men det fixade min älskade Fredrik =). Han är ju så himla underbar! Istället åkte jag med Denise, Patrik, Fabian och Felicia till Nyckelviken. Där träffade vi upp Zebbe och Saga, Jessica och Wilma, Jenny och Tilda. Vi kollade på djuren, tog en fika och sen åkte vi hem.
På kvällen kom Jyri, Kattis, Denise, Patrik, Fabian, Felicia, Harri, Louise, Nisse och Freddy hit. Vi åt kycklingspett med potatissallad/sallad. Senare kom Ronja och Aida förbi en snabbis oxå. En bra dag/kväll!

Söndag: Lugn förmiddag framför tv:n/datorn. Sen åkte jag upp till jobbet och jobbade på HIF- Örebro. Efter jobbet åkte jag till Henkan och hämtade hem Sally. Hon var hos mamma och Sören över helgen. Sally och jag åkte hem och slappade i soffan =). Fredrik kom hem, inte alltför glad, efter fotbollen. Blev en lugn hemmakväll =).

Igår var jag och Denise på banken och öppnade ett konto till  lilla Felicia. Jag satte in hennes doppresent där på en gång, så nu är det fixat. Sen skulle Denise boka en massage tid, och hon bokade även en åt mig! Fan vad skönt det ska bli. Tack snälla snälla gumman! Vi ska iallafall på det på Torsdag kl 10 och 11. När hon är på massage ska jag passa lilla Flisan =). Sen handlade vi en snabbis på coop i g-berg. Hem och hämta Fabian och sen ut och gå med Veronika. Hon hade med sin svågers hund, Dogge, så Fabian gick stolt med honom i kopplet där. Bonzo får han vänta med att hålla ett par år, eller vad tror ni? Medans vi var ute och gick bjöd Fabian hem mig, Fredrik, Veronika och Magnus på paj med vaniljsås senare på kvällen =). Så det var bara för stackars Denise att gå hem och baka... Det blev jätte gott...

Idag ska jag till Chilla och färga mina fransar och vaxa mina bryn. Sen vidare till Veronika för att silkepila mina ben. Så en spa dag med andra ord...

Nu ska jag börja fixa iordning mig här. Men ha en kanondag allihopa!

Puss

Nu är det Fredagsmys :)

Ja, fredag idag. Om 15 minyter ska jag upp till Denise och äta frukost och sen ska vi jakt efter dopkläder...

Ikväll ska jag och Veronika till Semlis på middag, och sen en sväng till Eddy´s. Morgondagen MÅSTE bestå av storstädning *suck*. Eller mest plocka iordning. Jag är expert på att sprida saker omkring mig... Sen på kvällen är det middag här som gäller. Vet inte hundra ännu vilka som kommer. Men jag kan ju alltid försöka ta lite kort och lägga in här kanske?!

Söndag ska jag jobba. Men jag börjar inte förns typ 14, så det är lugnt...

Ska klä på mig nu och börja röra mig...

Puss

Tack Veronika!

Ja, tack för lunchen, kaffet och kladdkakan idag. Allt var kanon gott.

Ja, dagen har alltså spenderats hos Veronika. Det var jag, Denise, Semlis och lilla Flisan. Jätte mysigt!

Sen övningskörde jag med Ronja en stund.

Nu håller Fredrik på med middagen, spaghetti och köttfärssås. Han är så snäll som fixar och donar =).

Sen ska vi upp till Denise och Patrik och kolla på IDOL. Ha ha ha, det har ju blivit tradition ;). Har ju sett dom avsnitten som har gått där, fast det är ju bara 2 avsnitt... Ha ha ha!

Jag ska röka nu!

Imorgon är det Fredag =)!

Puss puss

"Lill- Lördag"

Ja, tänk att det redan är Onsdag... Snart helg igen med andra ord =).

Idag ska jag träffa Veronika. Får se när hon behagar att gå upp bara ;). Jag fattar inte varför jag vaknar så tidigt på mornarna nu för tiden, sov människa!

Jag skulle behöva åka förbi forum och lämna tillbaka min jacka som jag fick av Fredrik. Jag fick nämligen en jacka av Denise. Och sen när jag kollade mina vinterkläder hade jag tre jackor där oxå... Ooops! Men ena behåller jag och dom andra två har jag redan lyckats sälja =). Sen vill jag ha nya vinterskor och ett par schyssta stövlar till Felicias dop. Har funderingar på att ha kjol. kavaj och stövlar. Vad tror ni om det? Fast det får inte vara för hög klack, jag ska ju ändå stå upp ett bra tag... Aja, jag får se hur jag gör.

Skickade ett sms till Emma nyss och frågade om hon vill bjuda på morgonkaffe. Får väll se om jag får nåt svar, dom kanske sover...

Imorgon ska vi träffa prästen kl 10.15. Sen har vi bjudit in oss till Veronika på kaffe. Får se om hon får bjuda på lunch oxå ;).

Nä, nu ska jag gå ut och röka och sen klä på mig tänkte jag.

Ha en underbar dag, solen skiner!

Tusen pussar och kramar från mig till er

Söndag...

Jag sitter framför datorn, har precis ätit frukost. Iblnad är jag duktig jag. Jag vte att jag måste börja äta frukost varje dag, men jag tycker ju att det är jobbigt att äta så tidigt. Ja ja, vi får se hur det blir med det. Fredrik och Andreas sover fortfarande... Sömntutor!

Jag har röjt i köket nu på morgonen. Det såg fördjävligt ut rent ut sagt. Så mycket disk, men diskmaskinen är igång och resten har jag diskat förhand =).

Vi 10.30 ska jag plocka upp Veronika. Vi ska åka till Kungens Kurva. Får väll se om man hittar nåt kul. Ska iallafall lämna tillbaka gåvagnen som mamma har köpt till Felicia i doppresent. Hon hade fått en av Jessica igår, Wilmas gamla. Får väll se vad man kan hitta istället?! Måste köpa ett dopkort oxå. Jag hade köpt ett där det står Felicia och litegrann om hennes namn. Men när jag skrev i dikten som jag ska läsa i kyrkan så bytte jag plats på två ord tyvärr... Så ett nytt kort måste jag ha.

Ja, just det. Jag ska ju bli gudmor till min lilla prinsessa =). Herregud vad glad jag blev när Denise frågade mig om jag ville det. Det är klart jag vill! Det värsta är väll att jag ska läsa dikt i kyrkan, men det går nog bra ska ni se.

Ska gå ut och röka nu.

Ha en underbar dag!

Puss


=)

Idag har jag varit på den kallade kick- offen på jobbet. Det var bra, men svårt för oss att följa när vi oftast jobbar under stress vid fotboll och hockey =(. Men det var iallafall bra och han som pratade var lätt att lyssna på...

Vi kom hem här för typ 10 minuter sen. När jag kom från jobbet blev det en kaffe hos Veronika, hem och hämtade Fredrik, Andreas och Fredriks pappa. Körde Stefan (pappan) till Henkan och sen åkte vi till forum. Fredrik köpte både jackan och västen till mig =). Han är bra snäll han. Sen åkte vi till Athena kolgrill i Hammarby Sjöstad och käkade. Direkt efter det gick vi direkt till grannarna, Lotta och Bosse. Jätte trevligt, jag och Lotta drack ett par glas vin. Mysigt!

Nu blir det sängen för mig. Är så trött. Kommer somna ovaggad ikväll kan jag lova =).

Puss och kram från mig till er

Vad glad jag blir...

...När jag såg att Veronika hade kommenterat mitt inlägg 21 minuter efter att jag skrev det =). Kul att se att man iallafall har en läsare kvar efter så lång tid.

Jag och Drutten har precis kommit hem från Veronika. Vi spelade buzz och jag drack kaffe...

Ska glo på tv en stund nu och sova sen. Ska möta Maria på jobbet kl 8.20 imorgon. Seeegt! Men vi har nån typ av kick- off, så det är lika bra att gå. Vi får ju betalt oxå =).

Gud vad kallt det är ute idag! F-n, vintern närmar sig med storm(!)steg...

Natti natti

Oj oj oj då...

Ha ha ha! Ska försöka börja blogga igen tänkte jag. Får väll se hur det går?!

Nu sitter jag, Andreas (Fredriks systerson) och min kusin Robin och väntar på att Fredrik ska grilla färdigt. Idag blir det potatisklyftor/grönsaker i ugnen, grillad oxfilé och en jätte god sallad som Semlis brukar göra. Fast den är ju inte alls lika god nu när jag har gjort den som när Semlis gör den. Varför blir det alltid så?!

Vill ha mer sommar... Känns som den knappt hann komma innan den försvann. Kan inte vintern bara susa förbi och sommaren få vara lika lång som vintern brukar va?

Dagen började hos Veronika. Vi gjorde scones som vi åt till frukost *smaskens*. Sen en sväng till forum. Jag hängde undan en vinterjacka och en väst, så nu gäller det bara att smöra lite för Fredrik ;). Han ska ta min jacka från förra året, för den är alldeles för stor för mig, så en liten slant kan han ju bidra med tycker jag. Eller har jag fel? Sen hämtade vi Andreas i skolan och på vägen hem plockade vi upp Andreas nr 2 (kusinen). Andreasorna spelade tv- spel, golf. Jag och Veronika gottade oss med lite kaffe :). Robin kom hit efter ett tag och nu har vi kört hem alla.

Oj, kom på att jag måste kolla potatisen i ugnen. Hoppas den inte är alltför bränd :S.

Puss

RSS 2.0