Valborg

Började dagen hos Emma med en kaffe och en cigg. Sen packade vi in oss i bilen och hämtade Veronika. Gick runt i affärer, åt luch och gick i affärer lite till. Jag var så trött... Hem en snabbis, sen upp till Semlis, och sen hem och ut och gå, och nu sitter jag här. Känns som en bra dag idag, hade kunnat varit lite piggare, men men... Om en stund ska vi åka till Malmgrenska och äta middag med Veronika och Magnus. Mysigt!

Sitter och funderar på när Denise ska få bebis?! Tycker att det är dax nu. Hon var ju beräknad i Tisdags...

Funderar på att lägga mig på soffan en stund, men frågan är om man bara blir tröttare då?!

Puss


Hatar att hitta på rubriker...

Idag har jag jobbat, varit i Sickla, promenerat med Andreas, och nu kollar vi på fotboll, Gais- HIF. Jag hoppas på att Semlis och Svea kommer förbi sen så vi kan ta en promenix.

Imorgon är det kaffe hos Emma straxt före 9, sen ska vi till forum, hon ska till Ungdomsmottagningen och jag ska passa Novalie så länge.

Ska glo på fotboll nu...

Ni fick ett litet inlägg iallafall =).

Puss


Bra dag =)

Började morgonen med en promenad. Sen hämtade jag Ronja och vi åkte till Plantagen i Gustavsberg, köpte 2 stora krukor och 2 blommor. Sen åkte vi ut till stallet. Blev helt slut av att sitta i ridhuset... Hem till Semlis och drack kaffe. Hämtade Fredrik och åkte till Henkan och plockade upp Andreas. Andreas och jag gick ut på en promenad när vi kom hem, jätte skönt. Sen tog jag en lååång dusch medans killarna bastade. Nu sitter jag här... Ja, så såg min dag ut. Vad har ni läsare gjort idag?

Imorgon jobbar jag till 13.30, då ska jag och mormor till Sickla. Hon ska pröva glasögon. Sen hem och grilla och kolla på fotboll... Och efter det köra hem Andreas. Han ska sova här inatt, för imorgon ska han praoa med Fredrik...

Har stor lust att gå ut och gå igen. Hmm... Orkar jag klä på mig igen?

Ibland...

...är man bra jävla konstig... Jag blev så uttråkad, så jag bara började gråta helt plötsligt?! Jag menar hallå... Skum tjej! Men Fredrik körde iallafall upp mig till Ronja. Hon, jag och Svea gick ut på promenad i typ 1½ timme. Hur underbart som helst! Sen bjöd Ronja mig på middag, korvstroganoff och sallad. Jätte gott, men blev proppmätt typ på en gång... Semlis kom dit och vi kollade på lite bilder på Ronjas gamla dator, herregud vad vi skrattade =). Sen körde hon och Svea hem mig. Nu är jag jätte trött, så snart ska jag gå och bädda ner mig i sängen och be älsklingen hålla om mig tills jag somnar ;).

Puss och natti


Måndag

Semlis kom hit vid typ 8.30 imorse eller nåt. Vi drack kaffe och sen gick vi en runda med Svea. Vidare upp till henne och röjjde i lägenheten. Lunch på kinan i centrum, tillbaka till henne. Ner hit och en runda med Svea igen. Sen åkte Semlis till stallet och jag åkte till Emma och drack kaffe =). Kom hem här för ett tag sen, och nu funderar jag på vad det blir för middag?! Blir och blir, menar ju såklart vad jag ska laga ;). Kanske korvstroganoff, Emma kom med det tipset, och vi har ju allt hemma till det. Får se...

Vad händer ikväll då? Jag hoppas att Semlis och Svea tittar förbi så vi kan gå på promenad... Tråkigt att gå själv ju =(.

Ska ta en kopp kaffe och en cigg på altanen nu. Ha det!

Puss

Forum x2

Japp, har varit i Forum 2 ggr idag. Först åkte jag och Fredrik dit med Denise, Patrik och lillprinsen. Sen blev det lite fika hos dom. Var helt slut, så jag lämnade Fredik där och begav mig hemmåt. Precis när jag kom hem ringde Veronika och frågade om jag ville åka med henne till fforum, och vad gör man inte för henne?! Sagt och gjort, ner till bilen igen för att åka till forum. Vi gick runt i massa affärer och sen åkte vi till Stenbocken och handlade hem middag. När jag och Fredrik hade ätit klart åkte vi till Jyri och Kattis. Så nu sitte vi här i deras soffa. Jag bloggar och dom glor på fotboll =).

Imorgon ska jag och Semlis ta en långpromenad med Svea och sen njuta av solen, om den visar sig... Hoppas Ronja hakar på oxå.

Har haft en kanon helg tycker jag... Längtar redan tills nästa helg. Det är ju kortvecka, Fredagen är ju ledig.

Sen helgen efter åker Fredrik och Jyri till London för att gå på fotboll. Då blir det party! Ni vet, när katten är borta dansar råttorna på bordet... ;).

Ska väll vara lite trevlig nu, och snart ska vi väl börja bege oss hemmåt oxå. Kommer somna ovaggad ikväll...

Puss puss

Morr´n

God morgon allihopa!

Söndag idag då... Händer inte så mycket idag. Måste åka till forum och köpa en ny "näsplupp", tappade min i handfatet igår, och vips sa det så var den borta =(.

Skrev ingenting alls igår... Fredriks föräldrar kom ut straxt efter 10. Vi krattade och eldade. Hann med att ligga i solstolen en stund oxå. Underbart!
Sen åkte jag till Ronjas jobb och var där typ 1,5 timmar. Drack kaffe...
Vidare till Semlis när Ronja slutade. Var inte där så länge, utan åkte hem och la mig på soffan istället. Dom drack ju vin, men jag hade sagt till Fredrik att jag skulle hämta honom. Men när jag höll på att somna satte jag mig i bilen och tänkte åka och träffa mina systrar igen, men jag ringde Fredrik precis när jag hade åkt, och då var han på väg hem. Han fick skjuts med min morbror, så det var bara att åka hem igen och lägga mig =).

Undrar om det tänker bli varmt och skönt idag?!

Just det, vet ni vem som har namnsdag idag? JAG! Grattis grattis till mig =).

Puss

Fredag =)

Idag har jag, Ronja och Aida varit i Mölnvik. Vi började på bageri kaveln för lunch. Veronika och Magnus kom dit oxå och fikade. Dom visade ultraljudsbilderna =). Hur coolt som helst... Sen gick vi in en snabbis på systemet, och jag köpte 2 flaskor vin, lika bra att ha i kylen ;). En snabbis in på Rusta och sen till Willy´s. Brudarna storhandlade... Efter det en dricka på ett café och sen in på Lindex en snabbis. Sen åkte vi hem...

Om en stund ska vi upp till Denise och Patrik och grilla. Myys!

Har planerat att det ska bli en lugn helg. Imorgon på dan kommer Fredriks föräldrar hit och sen ska Fredrik ut med "korpgänget". Jag ska väll hämta Ronja när hon slutar jobbet kl 20, vi funderar på att bara ligga på soffan och glo på en film. Mysigt!

Ska väll snabbkolla allas bloggar nu och sen stänga av datorn och dra...

Puss puss

Trött

Är riktigt trött idag igen... Ska kolla färdigt på matchen HIF- Göteborg, och sen lägga mig tänkte jag nog.

Det blev en skön promenad till Semlis. Vi drack lite kaffe och sen åkte vi och hämtade Veronika, och sen plockade vi upp Ronja i stallet. Sen blev det övningskörning en stund.

Orkar fan inte skriva mer nu.

Ha det bra!

Kaffe =)

Det blev ingen promenad med Chester imorse. Mamma och jag åkte till Kungens Kurva direkt. Jag köpte träolja på Jula, så på lördag ska jag väll olja in altanen tror jag...

Typ en timme tog det hos Chilla, och sen åkte jag hem till Veronika. Hon bjöd på lunch, korvstroganoff och ris, och sen kom Emma så då drack vi kaffe =).

Nu håller jag på med middagen, för Fredrik ska iväg vid 17.30, så då tänkte jag ta mig en promenad upp till Semlis. Sen blir det ut och åka bil med Ronja ikväll igen. Veronika ska nog hänga med...

Imorgon är det Fredag! Tjoho! Igen lixom... =)

Ska läsa lite bloggar och kolla facebook innan jag ska dra igen.

Ha det bra!


God morgon

Sitter och glor på vakna med the voice. Funderar på att göra mig iordning och åka till Henkan och ta med Chester på en promenad. Solen visar sig ju idag =).

Mamma och jag ska till Chilla kl 11. Sen förbi kungens kurva tror jag. Jag vill köpa en ny tröja...

Nä, ska ta och fixa mig och åka nu.

Puss

Bra Ronja

Du får beröm av mig idag oxå! Om du bara lär dig att lyssna på Semlis så kommer det här gå strålande ska du se =).

Det blev inget ligga på soffan förut. Veronika ringde och frågade om jag ville komma och dricka kaffe, och det tackar jag ju inte nej till. Sen när jag kom hem så ringde Semlis typ direkt och sa att hon skulle hämta mig.

Vi åkte utåt nån stans, typ vid Strömma kanal, och Ronja körde massor...

Nu pratar jag med Veronika på msn. Vill ju hitta på nåt ju...

Puss puss

Hemma...

Nu är jag hemma efter shopping i Sickla med mamma. Eller shopping och shopping, vi handlade mat.

Ikväll ska vi ut och åka bil med Ronja =). Ska bli roligt... Se om hon lär sig nåt nytt idag ;).

Ska lägga mig på soffan nu!

Fullt ös...

... medvetslös! Känner mig helt slut efter den här dagen.

Åkte hemmifrån 8.30 imorse. Upp till Denise, åt frukost. Sen åkte vi och plockade upp Veronika och åkte till Emma och drack massa kaffe. Sen handlade jag och Denise grillkol på Lidl, 4 för 69:-, hur billigt är inte det?! Hem till Denise och glodde på tv en stund. In i bilen, till dagis och hämta Fabian. Tillbaka till Denise och hon lagade mat, korvstroganoff och ris. Efter det kaffe och bakelse. Och nu hemma... Är helt slut!

Fredrik, min älskling, fyller ju år idag =). Därför köpte jag med mig bakelser hem till Denise och Patrik. Han fick sina paket av mig och Sally i Lördags, så idag fick han bara lite lotter.

Imorgon ska jag åka iväg med mamma och på kvällen kanske det blir en promenad med Veronika och Bonzo. tror att Fredrik ska åka och spela fotboll och innebandy på kvällen. På Torsdag är Fredrik oxå borta hela kvällen, först nåt båtprov (efter båtkursen) och sen fotboll Bajen- Gbg. Jag ska nog kolla på matchen hemma, orkar inte åka med till Söderstadion. Kanske Ronja vill komma förbi?!

Ska lägga mig på soffan nu, och snart förflytta mig in till sängen tror jag.

Ha en underbar kväll!

=)

Jag hittade ett par jeans, och en kofta och 2 linnen... Alltid kul att shoppa lite =).

Vi (jag och Denise) var i Sickla, forum och på Maxi. Nu är jag hemma och har precis duschat. Ska åka och hämta Ronja snart, vi ska ut och gå lite innan Semlis och Niklas kommer. Så underbart att vara ute och promenera i solen.

Imorgon är det kaffe hos Emma. Denise ska följa med oxå =). Får väll se om Ronja är sugen oxå, och kanske Semlis. Vilket jävla gäng. Och Veronika måste vi ju kolla med oxå...

Får se om jag uppdaterar nåt ikväll, annars får ni säkert ett inlägg imorgon.

Puss

Måndag =(

Jaha, så var det Måndag igen då...

Det blev inget Nyckelviken igår, vi åkte till IKEA istället. Det funkade ju det med ;). När Fredrik kom hem från båtkursen åkte vi till Daniel och Stefan och blev bjudna på middag- Tacos. Jätte gott. Vi spelade bingolotto oxå. Fredrik vann 100:- och Daniel vann 200:-...

Idag ska jag och Denise åka till Sickla. Ska se om jag hittar några ljusa jeans, vill ju ha det nu när det är vår och förhoppningsvis snart sommar (?).

Ikväll kommer Ronja, Semlis och Niklas hit och grillar. Mysigt! Sen är det ju derby! HIF- DIF! Det börjar iallafall kl 20...

Om 45 minuter ska jag hämta Denise, så det är väll dax att börja göra mig iordning kanske.

Ha en underbar dag!

God morgon

Vaknade tidigt som vanligt, känns som jag kan gå och sova en stund till, men då kommer jag aldrig vilja gå upp istället.

Jag ska snart börja göra mig iordning och åka till Nyckelviken med Denise och Fabian. Mysigt att gå omkring där när det är sol ute =).

Vet f-n inte vad jag ska skriva egentligen, men det blev iallafall ett inlägg ;).

Puss

Dopdag

Jajamensan, idag är det min dopdag... Jag fick en ny jättefin klocka av mamma, mormor, Sören och Leif. Jag tappade ju min förra för typ 1 vecka sen så jag blev skitglad. Tack!

Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss, men den blev bra ändå. Veronika och Magnus hade dubbelbokat, så dom kom inte hit =(, men det gör inget, vi får ta det en annan kväll. När alla hade gått hämtade vi Ronja och Aida och åkte till Athena (Grekisk restaurang) i Hammarby Sjöstad. Jätte god mat och jag skrattade massor... Sen släppte vi av Aida i Ektorp och åkte hem till Semlis och drack kaffe =). Nu är vi hemma och jag är helt slut.

Imorgon ska Fredrik på båtkurs hela dan och sen ska vi till Daniel och Stefan och äta tacos och spela bingo-lotto. På dan ska jag nog träffa Denise och Fabian. Får se vad vi hittar på, det beror ju på lite på vad det är för väder.

Nu ska jag röka och sen gå och sova...

Puss puss och god natt

Kalas

Idag ska vi fira Fredrik. Han fyller år på Tisdag...

Gårdagen bestog av snabbkaffe hos Semls, för att sen åka vidare till Emma och dricka ännu mer kaffe =). Åkte och plockade upp syster yster på jobbet och snabbhandlade på Coop i Gustavsberg. Kastade av henne och åkte hem. Semlis kom hit och jag fixade naglar på henne, sen lämnade vi Svea till Anneli och sen vidare till Semlis och Niklas för cider och smink inför kvällen. Vi drog till Ronja, och där ramlade det in massa folk =). Vi drog till Eddys, och därifrån tog jag en taxi hem vid halv ett, så det blev inte så sent, skönt!

Idag ska vi som sagt ha kalas för Fredrik och sen kommer Veronika och Magnus hit och grillar. Får se om det är fler som stannar oxå... Det visar sig.

Måste dricka upp kaffet och fixa iordning lite här hemma. Måste ju tom bädda sängen idag, vilket vi bara gör om vi måste :S. Det ser ju lite trevligare ut om nån skulle titta in i sovrummet =).

Ha en underbar dag!

Puss puss

Hittat på Emmas blogg

Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer Alla som vill ;)
 _________________________________________________
1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen? Vad ska du göra?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Oki

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Tja!

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende? När var vi hos Chilla?

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
En blondin hade fått en buckla i bilen.

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? Ring till mitt jobb om du kan.

7. Vad vill du höra mest av allt? Tack


8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
OkOk

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom? Jag vet inte...

Snart fotboll...

Japp, snart börjar fotbollen. Alex och Fanny skulle komma förbi och titta med oss. Får se om Patrik dyker upp oxå.

Det var en skön promenad imorse, Semlis mötte mig på vägen =). När vi kom till henne drack vi kaffe och åt rostis mackor. Emma kom förbi en snabbis, men Semlis skulle till stallet, och jag hade lovat Ronja att komma till henne, så Emma hakade på dit. Hon bjöd på lunch och självklart kaffe. Sen körde jag Rompiss till jobbet för att sen åka vidare hem. Har städat och fixat här lite. Måste ju vara någorlunda när det kommer folk hit på Lördag och firar Fredrik.

Imorgon ska vi till Emma. Hotade henne med att vi kommer kl 10 =). Så kaffe där, och sen hem och fixa naglar på Semlis. På kvällen ska vi till Ronja och dricka lite vin och en och annan drink ;).

Nu håller Fredrik på med middag, pytt i panna. Sen blir det som sagt fotboll. Ska försöka somna i tid ikväll. Senaste kvällarna har jag lagt mig tidigt, men inte kunnat somna =(. Kanske ska pröva med att stänga av tv: n?!

Ha det bra!

Puss och kram

God morgon!

Har precis duschat och sitter nu och väntar på att Semlis ska ringa så vi kan gå ut och gå med Svea =). Skönt med en morgon prommis. Igår gick jag hem till Veronika på morgonen.

Måste ju städa här hemma oxå kom jag på. Vi ska ju fira Fredrik på lördag på dan, sen på kvällen kommer Veronika och Magnus hit och grillar tror jag att grabbarna bestämmde?!

Idag blir det kaffe hos Semlis med Veronika och Emma. Ikväll blir det fotboll och städning.

Nu pratade jag med Semlis och jag ska börja fixa mig och sen gå.

Puss

Hemma...

Nu är jag hemma. Vi åkte till forum med Veronika och Magnus och käkade middag. Jag köpte ett par svarta skor oxå =). Ett par svarta puma... Så nu har jag vårskorna fixade.
Sen åkte jag och Veronika och drack kaffe hos Anneli med mina systrar.

Imorgon ska vi till Semlis på förmiddagen och dricka kaffe, vad annars?! Sen på kvällen är det fotboll =). Helsingborg- Hammarby. Så det blir nog lugnt hemma i soffan framför matchen imorgon kväll...


Aja, ska kolla om nån har uppdaterat sin blogg sen jag kollade för några timmar sen, sen ska jag sova.

Puss puss natti natti

Snart...

Ja, snart är det helg igen =).


Idag tog jag en morgonpromenad till Veronika. Vi åkte och hämtade Emma och gassade ut till Tyresö med hennes racer. Efter det till forum och mötte upp Semlis. Vi käkade lunch och shoppade lite. Det blev ett par vita puma skor med rosa på sidan. Jätte fina, men jag funderar på om dom ser stora ut?! Sen åkte vi till Veronika och drack kaffe, Fredrik plockade upp mig där när han var på väg hem.


Nu ska jag väll försöka komma på nån mat att laga så mannen får middag. Han har lagt ur grus på hela gången =). Han kan när han vill.

Ska förbi Ronja ikväll när hon kommer hem från stallet.

Puss

Trött

Jag är jätte trött idag, vet inte riktigt varför...

På förmiddagen handlade jag mat i Sickla med mamma och mormor. Sen kom Veronika hit och drack kaffe och åt morotskaka =). Sen stack vi upp till Denise och Patrik och passade Fabian, och sen till Ronja på en snabbkaffe och cigg. Ja, så har min dag sett ut. Inte konstigt att man är trött, har ju varit igång hela dan.

Imorgon ska jag åka med Veronika och Emma till Tyresö och sen till forum. Jag tänkte köpa ett par nya skor =). Denise hade köpt ett par skit fina, och jag funderar på att köpa likadana. Det är ju inte första, och säkerligen inte heller den sista som vi har likadana skor =).

Ska vänta på att Ronja uppdaterar sin blogg, sen ska jag sova.

Puss och godnatt

Hemma igen

Sitter i soffan nu. Ska nog snart gå och lägga mig tror jag.

He he, jag misstänkte att det var du som hade kommenterat Veronika =). Ja, ring gärna imorgon så dricker vi kaffe. Jag ska handla på förmiddagen, men är säkert hemma till 12 nån gång, så det är bara att slå en pling. Jag vill åka till forum och sickla nån dag oxå. Är du ledig på Onsdag?

Ja, som sagt, imorgon blir det maxi eller kvantum på förmiddagen, sen kaffe med Veronika. Kl 17.30 ska jag ha Fabian. Patrik ska på föräldrarmöte och Denise jobbar. Alltid mysigt att träfa prinsen =). Han ville att vi skulle rita, så det blir väll så då.

Ska glo lite på tv nu.

Puss

....

Nu har vi varit och firat mormor. Massa paket och god tårta =). Andreas och jag hann med en stund i sickla oxå. Jag köpte ett par skit fina jeans, men j-vligt tajta =S. Aja, dom var ju fina iallafall.

Om typ 1 timme ska vi upp till Denise och Patrik och dricka kaffe.

Sen blir det lugnt hemma, vi har ju hämtat hem min prinsessa. Mamma och Sören tyckter alltid att det är så jobbigt när Sally åker därifrån. Men hon ska ju dit 7 Maj igen. Fredrik åker ju till London då, och om hon är på Henkan så kan jag ju sova nån annanstans än hemma om jag känner för det ;).

Ska kolla på Beverly Hills nu...

Puss

Sällskapsresan

Ronja, Andreas och jag ligger och glor på Sällskapsresan. Fredrik fick äran att sova på soffan inatt =). Ronja tog över hans säng.

Fotbollen gick ju åt helvete idag, men det var ju lite mysigt att vara där iallafall. Middagen på Henkan var trevlig. Andreas åkte med oss hem, och på vägen plockade vi upp Rompiss. Grabbarna bastade och jag och Ronja åkte och hämtade Semlis och drog till McDonalds och käkade glass och drack kaffe. Sen tvättade vi bilen och köpte mjölk på Statoil. Annars hade det ju inte blivit nåt kaffe imorgon bitti =S.

Aja, ska glo på filmen nu och försöka sova snart.

Puss kram och god natt

Tidsfördriv

1. Hur gammal är du om fem år? 32
2. Vem var den sista du träffade? Mina kära arbetskompisar
3. Hur lång är du? 166 cm typ
4. Vilken var den senaste film du sett? Slökollade på nån imorse på canal+, men vet inte vad den heter
5. Vem ringde du senast? Min syster Ronja
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Okej. Kram (skickade till Jessica)
7. Vad är helgens planer? Påskmiddag idag på Henkan. Imorgon kalas för mormor.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Spille rille...
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Separerade
10. När såg du senast din mamma?  I veckan nån dag säkert.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/gråa typ...
12. När vaknade du idag? runt 08:50 kanske
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? Vadå, nån som varit "efterlyst" då eller? nej, isåfall.
14. Vilken är din favoritplats? ?
15. Vilken plats föredrar du minst? ?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I mitt hus(?)
17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret
18. Vem fick dig att skratta senast? Rompiss
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Vi har både och, 3 bärbara och en stationär.
21. Sover du med eller utan kläder på dig?  Utan ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? Jag har 2 och Fredrik har 1.
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någong gång spytt på någon? Kanske när jag var bebis?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Det tycker jag nog.
27. Vilken är din favoritglass? Vet inte riktigt, beror på vad jag är sugen på.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Dela med mig till min familj.
29. Tycker du om kinamat? Ja det gör jag!
30. Tycker du om kaffe? Oh ja, men dte kanske ni har förstått om ni har läst min blogg?!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Vänster sida kanske
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Nja ibland, beror på humöret
35. Är du en beroendemänniska? Beroende av cigg, räknas det som en beroendemänniska?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, tror inte det iallafall.
37. Vill du ha barn? Ja, tids nog.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Båda.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Min familj och hemmet
42. Äger du dyra smycken? Nja...
43. Har du någon gång testat narkotika? Tyvärr...
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En klunk kaffe.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Just nu kan jag ju börja skratta för mig själv när jag tänker på Rompiss. Hon är ju för rolig ibland.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har inte så många, men får väll säga handleden då.
47. Vad har du för ringsignal? Den jag har just för stunden heter typ samson.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Japp, mamma spar hon ;)
49. Flirtar du mycket? Nej, sen kan jag säkert bli lite flirtag av mig på fyllan kanske, mest på skoj bara...
50. Vart togs din profilbild? Gran Canaria
51. Kan du byta olja på bilen? Tror inte det. Har en händig man ;)
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, konstigt nog.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Säkert nån Denise Rudberg bok.
54. Läser du dagstidningen? Aftonbladet på nätet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit i bilen på väg till jobbet 
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skrev väll nåt kul i kalendern
59. När var du i kyrkan senast? Ehh... Kommer faktiskt inte ihåg.
60. Vilka personer utmanar du: Dom som känner sig manade =)

Forza Bajen!

Jobbar idag, Bajen- Gefle... Hoppas på att kunna ta mig in på matchen sen. Får se om Nettan kommer upp. Det finns ju inga biljetter alls att köpa, så vi hoppas och håller tummarna på att morbror kan "fixa in" oss. Hajja vilken stämning det ska vara där, helt slutsålt =).

Vi hade trevligt igår. Jag var jätte trött på eftermiddagen, men blev piggare sen på kvällen.

Ikväll är det påskmiddag på Henkan. Sen hoppas jag på att hinna träffa Rompiss en sväng. Det är ju fortfarande helg imorgon med =). Snacka om att den här helgen har känts lång. Känns som vi har hunnit med hur mycket som helst.

Ska springa ner på ICA nu och köpa nåt att äta.

Ha det bäst!

Puss

Kalas

Idag är det 60- års kalas. Svärfar fyllde år i Tisdags... Vi ska dit vid 14 och få påskmat =). Ska bli trevligt!

Igår hamnade vi på Eddys... Det var ganska segt, och vi var inte där så länge. Fredrik tog bara en öl. Jag körde ju bil. Men det var iallafall en trevlig kväll.

Vilket underbart väder det är idag, nästan lite synd att man ska sitta inne.

Måste hoppa in i duschen nu så man ser lite representabel ut inför släkten ;).

Puss

Tjohooo

Har folk här, Ronja, Linda, Tony och Christoffer.

Ska inte vara otrevlig mot mina "gäster" nu.

Puss

Glömde ju...

Glömde ju att skriva att jag fick påskägg igår. Av min underbara Veronika =). Kanske Magnus var med på ett hörn oxå?!

Har varit ute en stund. Har ingen speciell lust att grejja med nåt idag =(. Jag klöv lite ved, tvätta av ett vinterdäck, men jag tyckte bara att det var tråkigt. Annars brukar jag tycka att det är lite mysigt att hålla på på tomten. Så jag satte mig på trappan och rökte några cigg och drack ett par koppar kaffe. Det funkar ju alltid...

Sa till Fredrik att vi kan åka och tvätta bilen. Då blir pärlan ännu finare ju =). Så vi får väll se när han är färdig.

Vad ska man hitta på ikväll då? Kanske bara ta det lugnt?!

Aja, ville mest bara berätta om söta Veronika som kom med ett påskägg till mig igår.

Puss puss

Sol =)

Underbart väder... Blir så lycklig...

Idag ska vi, kanske jag ska säga Fredrik, byta till sommardäck på MIN(?) fina bil. Sen ska vi nog hämta Ronja i stallet typ runt 14. Emma ville att vi skulle komma upp till parken kl 15 och ha påskknytis, men det blir det inte. Kanske åker förbi och säger hej iallafall. Får se vad resten av familjen tycker (Ronja och Fredrik). Semlis skulle till stallet nu och sen skulle väll vi höras av senare.

Vi hade iallafall trevligt igår. Det blev inte så sent heller, tror att dom drog typ vid 12.

Imorse när jag vaknade hade Fredrik städat och fixat frukost =). Altandörren stog öppen utan att jag frös. Mysigt! Ska börja röra mig utåt nu, man måste ju ta vara på solen ;).

Vi hörs!

GLAD PÅSK!

skål!

Öppnade precis en breezer, gott!

Idag har jag och Andreas varit hos Veronika och käkat lunch och gissa vad vi mer gjorde?! Jo, vi drack kaffe! Ha ha ha!
Robin var där oxå. Och Emma, Novalie och Patrik var förbi en stund oxå...

Sen körde jag och Fredrik hem Andreas. Vi passade på att hälsa på svärmor och svärfar oxå. Fredrik hann ju få i sig 2 öl där.

Nu är vi iallafall hemma och jag har öppnat en breezer =).

Ska fixa lite här hemma nu innan "folket" kommer.

Puss puss

Regn

Hemska, hemska regn... Vill inte!

Nu sitter jag och Andreas och glor på vakna med the voice. Ska väll snart fixa frukost åt honom. Sen ska vi nog ner till Sickla och möta mormor. Hon har opererat starr på båda ögonen, och ska nu ha nya glasögon, så då vill hon ha lite smakråd. Svårt det där med att pröva glasögon om man inte riktigt ser...

Ikväll kommer det folk hit. Grillning och lite party =). Ska bli trevligt..

Ska läsa lite bloggar nu och sen fixa lite frulle.

Ha en underbar dag, regnet ska försvinna under dan, så håll ut!

Puss puss

Vad glad jag blir...

...när jag inser att det iallafall är några som läser min blogg. Puss på er!

Har haft en skojjig dag idag iallafall måste jag säga. Hämtade Ronja på hennes jobb kl 11, sen åkte vi ut till Mölnvik och gick på bolaget. Skulle ju köpa olja till altanen, men kom fram till att Fredrik måste vara med och göra det, för det skulle va si och sån olja och si och sån pensel... Efter shoppingen på bolaget åkte vi till stallet och promenerade lite med Ronjas häst, sen hem till semlis och drack kaffe. Emma och Sussie var oxå där. Sen åkte vi till Värmdö köpcentrum och köpte en slang till Semlis tvättmaskin och sen handlade vi lite mat på Coop för att sen dricka lite mer kaffe hos Semlis =).

Nu är jag iallafall hemma. Andreas är här och Fredrik höll på att laga middag när jag kom hem =). Snart ska vi åka upp och dricka kaffe hos Ronja...

Ska umgås lite med Drutten nu.

Puss

Undrar

Jag sitter och undrar var solen gömmer sig idag?! 

Jag är förskyld och hes, men det blir nog bättre hoppas jag.

Sitter just nu och kollar på Vakna med the voice. Inte så mycket att göra så här tidigt. Kanske ska ta en promenad med dammsugaren?! Nej, jag tar nog det ikväll tror jag minsann. Måste fixa iordning i badrummet oxå. Men men, tar man bara tag i det så går det ju fort :).

Kul Rompiss att du iallafall läser min blogg, du är ju bra jävla söt du! Men jag vet (tror) även att Veronika och Emma läser den?! Gör ni det? Micke, läser du den nåt?

Ska hoppa in i duschen nu, ska ju hämta Ronja kl 11 på jobbet.

Puss o kram

Tisdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit och handlat mat typ...

Imorgon ska det vara kallt, 7 grader och moln... Brrr... Jag vill ha sol! Jag ska iallafall hämta upp Ronja kl 11 på hennes jobb. Sen ska vi ut till Mölnvik, jag ska köpa olja till altanen. Fredrik har fått för sig att det ska oljas. Sen ville Ronja att jag ska åka med henne till stallet och promenera med Wille.

Imorgon ska Fredrik hämta Andreas efter jobbet. Han ska sova här tills på Torsdag =). Vi kör hem honom på dan, och sen på kvällen ska vi grilla här med lite polare.

Ska borsta ut mitt nytvättade hår nu och sen sova.

ha det bäst!

Puss och kram till alla mina älsklingar som läser min kära blogg (om det nu är några?!)

Kallt...

Termometern visar bara på 2 grader, brrr... Fast det är klart, värmen kommer väll med solen lite senare. Jag vill ha varmt.

Idag ska jag och mamma förbi Årsta, sen ska jag med henne till läkaren, och sen ska vi möta upp mormor i Sickla och handla påskmaten till på Söndag.

Jag känner mig snorig och har ont i halsen idag, *suck*. Fast jag var mer förskyld igår tror jag minsann. Så det har väll satt sig i halsen nu =(.

Nu ska jag börja röra mig upp mot mamma tänkte jag.

Ha en underbar dag i förhoppningsvis den varma solen

...

Ja, herregud, nu har det gått jätte lång tid sen jag bloggade igen... Känns inte som det finns så mycket att skriva...

Helgen har varit bra. Festade med Semlis (min minsta syster) för första gången i mitt liv tror jag. Riktig partyprinsessa det där =). Vi var på Eddy´s, tjoho... Nej, men det var faktiskt riktigt kul... Det får vi snart ta att göra om...

Annars händer det inte så mycket. Idag har det varit en massa folk här i omgångar. Ronja, Veronika, Carina och Robin, Emma Pelosio och nån polare till henne, Wanja... Har jag glömt nån?! Har iallafall suttit ute och druckit kaffe hela dan, så nu är jag rätt seg. Ska nog snart lägga mig =).

Nu kom Fredrik upp från bastun, så nu ska jag umgås lite med honom.

Puss och kram

Lite skoj från Veronikas blogg :)

1. Vad heter du?: Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Trio
3. Flicknamn: Tanja
4. Pojknamn: Theodor
5. Yrke: Tandläkare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tröja
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Toalett
10. Plats/stad: Tylösand
11. En orsak att vara sen: Trött
12. Något man skriker: Ta mig faaan
13. Film: Troja
14. Något man dricker: Te
15. Band: Thor- Leifs
16. Djur: Tvestjärt
17. Gatunamn: Tessinvägen
18. Bil: Testarossa (Ferrari)
19. Sång: Tingeling
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tennis

RSS 2.0